R.O.M på Musikalen Cats 30 september

2017 03/02

 Nu är den äntligen här. Musikalen Cats.

Andrew Llotd Webbers succéföreställning Cats är en av världens mest älskade föreställningar och R.O.M har kommit över ett begränsat antal platser 30 st på parkett inklusive mat.

Det blir förrätt och varmrätt samt kaffe & bästa platser på parkett.

OBS. Först till kvarn och anmälan bindande

                                                       

Cats är baserad på T. S. Eliots ”Cats - de knepiga katternas bok” och återvände i december 2014 till West End för att återförena det ursprungliga teamet bestående av regissören Trevor Nunn, medregissören och koreografen Gillian Lynne, designern John Napier och kompositören Andrew Lloyd Webber. Efter en andra säsong på London Palladium under 2015 och en efterföljande brittisk turné 2016 gör produktionen nu en internationell turné med start i januari 2017
Sedan världspremiären har Cats visats i över 30 länder, översatts till 15 språk och setts av över 73 miljoner människor över hela världen. Både den ursprungliga Londonensemblen och Broadwayensemblens inspelningar blev vinnare av Grammy Awards. Bland höjdpunkterna i denna klassiska Lloyd Webber-succé finns låten ”Memory” som har spelats in av över 150 artister, alltifrån Barbra Streisand och Johnny Mathis till Liberace och Barry Manilow.

 Tillbaka