R.O.M utbildning med Ola Trouvé 23 mars

2017 02/19

Nu är det äntligen dags för ledarskapsutveckling i R.O.M nätverket med Ola Trouvé som vi efterfrågat efter den fantastiska utbildningskvällen i september.

Ett mycket bra tillfälle att ta med personal i ledande befattning som vill ha verktyg att utveckla sig själv samt personal.

 
Ola Trouvè - Ledarskapstränare med världen som arbetsfält
Ola Trouvé har intresserat sig för vad som driver människor, och jobbar med deltagarnas egen motivation som grund för förändring och nya utmaningar. Han menar att skillnaden mellan ledarskap, försäljning, äktenskap och föräldraskap än mindre än vad många vill erkänna. Anledningen kan vara den att vi har en tendens att krångla till ledarskapet. Kanske för att vi vill göra oss märkvärdigare som ledare än vad vi egentligen är? Ledaren är ju faktiskt bara summan av sina medarbetares prestationer.
                                                                     
Hur reagerar vi i förändring?
Förändringar medför både personliga och organisatoriska dilemman, som måste hanteras. Under ett par intensiva timmar får du kunskap om ett fantastiskt verktyg - Förändringens fyra rum, ett verktyg som bl.a. IHM jobbar med i sina ledarskapsprogram, ett verktyg som idag används på många stora bolag för att få förståelse och kunskap om hur vi människor reagerar i förändring både yrkesmässigt och privat. 
 
Efter utbildningen avslutar vi denna kväll med middag på Tvåkanten för den som vill.
Utbildningen är kostnadsfri för R.O.M medlem. Middagen kostar 300 kr exklusive dryck.
För gäster ligger utbildningspasset på 500 kr med middag 800 kr ex moms.
 
Välkommen med din inbjudan
 


Tillbaka