Föreläsning med Jan Rasmusson

2015 07/29

R.O.M startar en serie av föreläsningar under 2015 med Jan Rasmusson och Lars - Göran Karlsson.

Vi startade året med Jan Rasmusson 26 februari och nu är det dags igen den 25 september, nedan får ni som inte var med sist lite info om vem Jan är och vad han föreläser om.
Naturligtvis är det ett nytt ämne som Jan kommer att köra denna gången:
Jan Rasmuson är psykologutbildad konsult och coach. Han har arbetat i flera år med ledarutbildning för chefer och nyckelpersoner för Sveriges storföretag samt för ett antal småföretag och en mängd stora och små organisationer. Jan har också ansvarat för utbildning i ledar- och medarbetarskap i ett antal länder, t ex USA, Kina, Singapore, Tyskland och Storbritannien. Han var också före detta VD för Sällma-Gruppen, och föreläsare inom kommunikation, affärsutveckling och ledarskap. Inom dessa områden arbetar Jan oftast med ämnen som ledarskap och teambuilding, etik och moral, affärsmannaskap, förändringsarbete och hur man talar klarspråk.
 
På scen är Jan Rasmuson en mycket engagerande och entusiasmerande föreläsare som sprudlar av energi. Pedagogiken bygger på ett högt tempo, humor och tydliga metaforer där åhöraren känner igen sig och framförallt sin egen arbetssituation. Föreläsningarna fungerar som en vitamininjektion för åhörarna.
 
 
Jan Rasmuson


Tillbaka