Mikkey Dee på R.O.M lunch 21 september

2012 09/05

 

Välkommen till höstens första R.O.M lunch tillsammans med Erica Johansson & Mikkey Dee   
Lunchen börjar 11.30 och slutar senast 12.45, vi kommer att vara på Ullevie Lounge, Förutom mat, dryck och kaffe med kaka i matväg så är det mingel och Mikkey Dee som gäller denna lunchträff.
 
Mikkey Dee är en av världens bästa trummisar och han har varit på den internationella musikscenen i 30 år varav de senaste 20 åren i bandet, Motörhead, turnerandes över hela världen. 

Välkommen till en annorlunda R O M-lunch och lyssna till när Erica Johansson från Talarkomaniet intervjuar Göteborgs största världsstjärna, det blir naturligtvis möjligheter till att ställa frågor till Mikkey Dee.
En historia om att få leva sin pojkdröm som rockstjärna, om hur han spenderat sitt liv med stor självdisciplin och hela tiden finslipat för att bli lite bättre.
En historia fylld av vägval som vi alla står inför men som vi ägnar så lite tid åt att reflektera över, trots att de är så avgörande. Om balansen mellan den turnerande rockstjärnan och den lekande hemmapappan. 

Vad är det som skiljer dem som får leva sina drömmar från de andra? Kan alla leva sin dröm?
Pris för denna annorlunda lunch är 250 kr ex moms för R.O.M:are, vill man ha gäst/gäster med sig så är priset 400 kr ex moms. Vill du ha fler gäster med än 1 st så meddela på roland@rom.se


Tillbaka