VR Deli

Adress: Viktor Rydbergsgatan 46, 412 57 GÖTEBORG
Kontaktperson: Ulf Netzler

Du måste ha flash och javascript aktiverat för att se denna video.

VR Deli: …en delikatessbutik (öppet fr.o.m. 8 sept. onsdagar – lördagar mellan kl. 17.00 -19.00) med liten restaurangdel och catering.

Delibutiken: Här finner du allt från utvalda delikatesser, tilltugg, förrätter, smårätter, varmrätter, såser, desserter, pajer, sallader, smörgåsar, bröd, bakverk, kakor såväl som olivoljor, ostar, kex och naturligtvis färdigmat som gör vardagen lättare, skönare och godare.

Kort sagt en deli som andas kvalitet, design, stil och trend. Att vi brinner för råvaror, kompositioner och smaker borgar för en upplevelse att längta till igen och igen.

Restaurangen: Vi hoppas du känner att vi skapat ett rum för våra sinnen med inspirerande maträtter och utvalda delikatesser. Vi vill att du skall känna en stund av avkoppling när du sitter ned och äter eller njuter av en nybrygd espresso eller ett gott glas vin.

Catering: Är det fest eller bjudning på gång? Vi är en konnässör inom mathållning för modern livsstil som vi vill förmedla hem till dig eller varhelst du önskar få måltiden levererad. Vi dukar gärna upp en buffé eller ordnar ett event för ditt företag som gästerna sent skall glömma.

Vi levererar all vår mat i smarta och smakfulla förpackningar. Oavsett om du skall servera direkt eller senare på kvällen så har vi tänkt på allt, naturligtvis levererar vi maten hela vägen hem till ditt kök!

Matlagningen: På tisdagskvällar ordnar vi matlagningskurser för slutna sällskap där vi i lag anrättar efter ert val ur våra menyer.

Festvåningen: Palatsliknande villan uppförd av James Dickson 1861 i Italiensk nyrenässansstil på Danska vägen 20 i Örgryte kan du genom oss hyra och beställa catering till samt ta med egen dryck. 

Presentkort: … kan du shoppa här, en omtyckt gåva av många.

Tillbaka till medlemslistan

Om du vill uppdatera informationen som finns på denna sidan, vänligen ta kontakt